Wu Lyf till Sverige!

Wu Lyf -Manchesterbandet kommer att spela på Kägelbanan Södra Teatern den 3 mars. Biljetterna släpps redan imorgon kl 9.

Såhär skriver Södra Teatern om sin senaste bokning:
Från det mörka töcknet manifesterades dödskulten som länge var höljt i Satans skugga. Med bägaren tömd för att fylla vår akuta lust fann vi WU LYF träda fram ur vattnet, ur skogen, ur betongen för att döpa oss i blod och eld. Och vi omfamnade dem med den största av kärlekar.

För den oinvigde kan WU LYF sägas vara en perfekt liason av psykedelisk pillergospel och tung pop dränkt i reverb och med dessa medel förgör de världen som vi känner den. ”Go Tell Fire To The Mountain” är detta årets absoluta milstolpe. Fansen har det som sin truism, tabloidpressen fyller på i samma anda, nördbloggare och hipsters alike. Men WU LYF lider inte av uppmärksamheten kring deras skapelse. De paraderar vidare med huvudet högre. Aspera ad astra.

Efter att ha blivit hängda och utslängda av den svenska kyrkan i somras efter påstådda romanser med Satan själv glider WU LYF nu tillbaks till vårt land för att med ritualer ledsaga oss till rätt sida av himmeln och helvetet.

/A

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: